Wat doe ik?

Kortgezegd: ik optimaliseer tekst, zodat deze aansluit op de beleving van je doelgroep.

Dat doe ik voor allerlei mediums en tekstvormen: websites, nieuwsbrieven (plus sociale media), enquêtes, brochures, testimonials, vakartikelen, columns, opiniestukken, whitepapers, rapporten en persberichten.

Ik kan daarbij grofweg op drie manieren te werk gaan:

  1. je tekst met wat simpele ingrepen aanzienlijk verbeteren
  2. jouw concept diepgaand redigeren
  3. je ruwe idee uitwerken tot een afgeronde tekst

In het eerste geval zijn de spelling en grammatica al heel goed: eindredactie is voldoende. Bij redactie werk ik aan de stijl, de spelling en de grammatica, maar zo nodig ook inhoudelijk. En in het derde geval hebben we het over ghostwriting, waarbij ik als auteur anoniem blijf.

In alle gevallen heb je een resultaat dat toegankelijk en consistent is, dat overtuigt, en dat niemand buitensluit.

Wat kost dat? Daar moet ik even een diplomatiek antwoord op geven. Elke tekst heeft zijn eigen eisen en vraagt een andere investering in tijd – en heeft daardoor zijn eigen prijs.

Een offerte is zo gemaakt. Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op.